Webdesign Den Haag

Een website is voor een onderneming tegenwoordig onmisbaar, vandaar dat veel bedrijven geld en tijd in websites steken. De website is inmiddels vaak het visitekaartje van de onderneming. Een website kan de potentiële klanten juist aantrekken of weg jagen, het is daarom van belang dat je als onderneming over een professionele website beschikt die voldoet aan de nieuwste modetrends op het gebied van webdesign.

Een professionele website

Veel bedrijven steken een hoop geld in het design van een website, maar niet alleen het design is erg belangrijk. Ook de gebruikersvriendelijkheid, als een bezoeker niet de informatie kan vinden die gezocht wordt, houdt het bezoek al snel op. Dit zorgt alleen maar voor onnodige ergernis, waardoor een bezoeker weer een negatieve associatie heeft met je website en dus ook je bedrijf. Dit wil je uiteraard voorkomen door ervoor te zorgen dat site gebruiksvriendelijk is. Dit wordt bij veel webbureaus vergeten, een webbureau dat wel rekening houdt met de bezoeker is Smoop.

Designs professionele website

Uiteraard wil het oog ook wat als je een website bezoekt, namelijk een mooie website. Vandaar dat daar ook een hoop tijd en moeite in wordt gestoken. Smoop is een webbureau dat hier ook veel kennis van heeft en op de hoogte is van de nieuwste trends en wat er allemaal mogelijk is. Vandaar dat het zeker aan raden is om dit webbureau een bezoek te brengen als je graag een onvergetelijke website wilt hebben voor je bedrijf. Door met dit webbureau samen te werken zal je bedrijf een onvergetelijke indruk maken bij veel bezoekers van de website.

Voor de nieuwste modetrends met betrekking tot website verwijzen we u door naar de volgende website https://mediaweb.nl/blog/webdesign-trends-2017/ .

Ben je dus op zoek naar webdesign in den haag? Bezoek dan ook eens Smoop en kom thuis met een professionele website volgens de nieuwste modetrends.

Veel bureau’s rekenen voor een goede geoptimaliseerde website al snel tussen de € 1000 en € 5000. Bij Smoop krijg je dezelfde website voor een fractie van dat bedrag. Nu tijdelijk bouwen we een volledige (voor Google geoptimaliseerde) website in een eenvoudig content management systeem (zodat je zonder technische kennis informatie op de website kunt toevoegen/aanpassen) voor slechts € 1195,00

Web design den haag smoop

Waarom is webdesign bij Smoop veel goedkoper dan bij andere aanbieders?

Bij Smoop houden we onze vaste lasten laag, we hebben geen eigen kantoor pand, geen management lagen & project managers en hebben geen auto van de zaak. Door onze platte organisatie structuur kunnen we ons uurtarief laag houden. Met deze strategie willen we laten zien dat je voor een goede bedrijfswebsite geen rib uit je lijf kwijt hoeft te zijn.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Alle websites die wij opleveren worden geoptimaliseerd voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google, Bing & Yahoo. Bij nieuwe websites zorgen we dat alle teksten en structuren optimaal vindbaar zijn met de recente algoritme updates van Google (&Bing/Yahoo). Bij het vernieuwen van een bestaande website zorgen we voor een naadloze overgang door alle oude geïndexeerde pagina’s in zoekmachines door te verwijzen naar hun nieuwe equivalent.

Kwaliteitsgarantie, niet goed geld terug

Wij garanderen de kwaliteit van alle door ons opgeleverde websites, mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met het eindresultaat dan krijgt u het volledige bedrag voor het ontwerpen/maken van de website terug. (Voorwaarde is wel dat u de door ons gemaakte site daarna niet blijft gebruiken na het terugkrijgen van uw geld)

[Totaal: 6    Gemiddelde: 5/5]