Tarieven Smoop internet, design & marketing

Website ontwerp:
Het ontwerpen van een volledige website, of losse pagina’s door een ervaren Webdesigner.
Uurtarief: € 55,75

Search Engine Optimisation:
Het optimaliseren van de website om hoger in Google te scoren. Hoe hoger de Google ranking van je website, hoe meer relevante bezoekers.
Uurtarief: € 59,45

SEO all in pakket:

  • Lokaal, branchegericht & op basis van autoriteit: Linkbuilding
  • Content/artikelen
  • on site optimisation
  • Lokaal vindbaar (indien bedrijf hier baat bij heeft)

maand tarief: van €237,80 voor € 219,25 (We werken elke maand 4 uur aan bovenstaande SEO onderdelen)

Search Engine Advertising
Met zoekmachine adverteren (search engine advertising) kom je in zoekmachines Google, Bing en Yahoo direct bovenaan de zoekresultaten, je betaald dan een klein bedrag aan de zoekmachine wanneer iemand jouw dienst of product zoekt, en ook op jouw advertentie klikt. Onze marketeers zijn in het bezit van de officiële Google AdWords certificaten voor professioneel zoekmachine adverteren.
Uurtarief: € 57,20

WordPress website op basis van Template
Een WordPress website op basis van een template kan qua kleuren, indeling, logo’s en afbeeldingen helemaal op maat worden aangepast, het kiezen van een WordPress website op basis van template betekent dat je geen kosten kwijt bent voor het website ontwerp en je ook nog eens minder uren kwijt bent aan het laten bouwen van de uiteindelijke site. Het voordeel van WordPress is dat je zonder technische kennis zelf artikelen, pagina’s en afbeeldingen kunt toevoegen zonder daar elke keer een extern iemand voor in te hoeven huren
Uurtarief: € 54,60

Volledige WordPress website voor een vast tarief van € 1199,95. (extra diensten zoals Logo ontwerp of webwinkel tegen meerprijs)

Op maat gemaakte website
Een volledig op maat gemaakte website is iets duurder dan een WordPress website op basis van template, het uurtarief ligt iets hoger en het kost gemiddeld ook 4-5 keer zoveel uren als een WordPress website. Het voordeel is dat je website een iets uniekere uitstraling heeft.
Uurtarief: € 58,00

Logo ontwerp
Een logo nodig voor je nieuwe bedrijf of stichting? of op zoek naar iemand die een verouderd logo in een nieuw jasje steekt? Onze professionele ontwerper gaat direct voor je aan de slag om een uniek logo te ontwerpen. Logo’s worden geleverd in elk gewenst bestandsformaat, bijvoorbeeld ook in vector zodat je het logo ook op een billboard kunt printen zonder dat het er uitgerekt/uitvergroot uitziet.
Uurtarief: € 52,50

E-mail marketing campagne
De goedkoopste manier van online marketing met de hoogste conversies is e-mailmarketing, belangrijk is wel dat het op een professionele manier aangepakt wordt en dat je een strategie ontwikkeld om je lijst met subscribers te laten groeien. Onze marketeers hebben ruime ervaring met e-mailmarketing voor kleine en grote bedrijven en zijn in het bezit van alle Mailplus e-mailmarketing certificaten.
Uurtarief: € 55,10

Social media advertentie campagne
Het verschil tussen normaal social media bijhouden en social media advertentiecampagnes is de snelheid waarmee je resultaten bereikt. Wij specialiseren ons in gerichte campagnes met als doel meer verkopen/inschrijvingen voor uw product of dienstverlening. We gaan niet voor likes maar sturen bezoekers van diverse social media direct naar jouw website waar ze een product/dienst kunnen aanschaffen/aanvragen
Uurtarief: € 57,90

Wij kunnen vrijblijvend een urenschatting maken, bel ons op: 06 473 211 74 of mail naar finn@smoop.nl  

Alle tarieven zijn exclusief 21% btw

[Totaal: 9    Gemiddelde: 5/5]