Uurtarief
Smoop hanteert een uurtarief van 75 euro voor al haar diensten, met uitzondering van de vertaalservice. Wij kunnen vrijblijvend een urenschatting voor je maken. Bel daarvoor Finn op 06 47321174 of mail naar finn@smoop.nl. Of neem contact met ons op via onze contactpagina. We helpen je graag verder.

WordPress website op basis van een template
Een WordPress website kan binnen de mogelijkheden van de gebruikte template qua kleuren, indeling, logo’s en afbeeldingen eenvoudig worden aangepast. Een ander groot voordeel is dat je na oplevering zonder al teveel technische kennis zelf artikelen, pagina’s en afbeeldingen kunt toevoegen. SMOOP kan een volledige WordPress website voor een vast tarief van € 798.- voor je bouwen. Voor extra diensten zoals logo ontwerp of het realiseren van een webwinkel geldt een meerprijs. Als er minder uren benodigd zijn voor het opleveren van je website, dan krijg je het verschil terug. Als we meer uren bezig zijn, dan blijft het € 798,-.

Website op maat
Het voordeel van een op maat gemaakte website is dat je website een meer unieke uitstraling krijgt. Dit kan bijvoorbeeld van belang zijn als je kwalitatief hoogwaardige diensten of producten verkoopt. De uitstraling van je website kun je dan volledig daarop afstemmen: jouw site wordt dan een ultiem verlengstuk van de klantbeleving van je product of dienst. Voorts kan het van belang zijn voor jouw bedrijf of instelling om aan imagobuilding te doen. Onderscheidend vermogen is voor trend zettende en innovatieve bedrijven een belangrijke factor om concurrerend te zijn en te blijven. Een custom ontworpen wordpress website kan gebouwd worden v.a. € 1935,-.

SEO-pakket
Maandtarief: € 299,- op basis van een jaarcontract. Tot 1 maart 2019 is dit voor nieuwe klanten € 269,-. Hiervoor wordt iedere maand gemiddeld 4 uur gewerkt aan SEO optimalisatie van uw website.

Online betaald adverteren pakket
Maandtarief: €229,-. Hiervoor maken wij namens jouw bedrijf of organisatie SEA en/of re-marketingcampagnes en advertenties aan. Bij re-marketing bouwen wij plug-ins in jouw site die door middel van cookies re-marketing mogelijk maken. Daardoor zal je conversie toenemen. De kosten die derden in rekening brengen voor online betaald adverteren worden door hen rechtstreeks met jouw organisatie verrekend. Uiteraard maken we vooraf een plan met je en geven we je inzicht in de kosten: je komt niet voor verrassingen te staan bij SMOOP.

Nieuwsbrieven
Wij kunnen nieuwsbrieven maken en verzenden die naadloos aansluiten op je huisstijl. Nieuwsbrieven zijn tot 40 keer effectiever dan een social media campagne (McKinsey 2013, Why marketers should keep sending you e-mails). Het is beslist van belang beide in je marketingmix op te nemen.

Social media campagne
Maandtarief: €199,-. Het verschil tussen normaal social media bijhouden en een social media advertentiecampagnes is de snelheid en mate van effectiviteit waarmee je resultaten bereikt. Wij zijn gespecialiseerd in gerichte campagnes met als doel de verkoop van producten en diensten te versnellen en te verhogen. We gaan niet voor likes, maar sturen bezoekers van diverse social media direct naar jouw website waar ze een product of dienst kunnen aanschaffen.

BTW
Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Tarieven
5 (100%) 6 votes
smoop logo wit

Over Smoop

Smoop helpt sinds 2011 middengrote en kleine bedrijven met de online vindbaarheid. Smoop denkt mee op strategisch niveau om maximale resultaten uit het marketingbudget te halen.

Wilt u een (snellere) omzetgroei met uw bedrijf? Neem dan contact op.

Contact

Smoop
Altingstraat 17
2593 SP
Den Haag

06-47321174
info@smoop.nl

Copyright 2019 ©  SEO Smoop